středa 26. prosince 2012

Krvavá romance - Věčná touha


Název: Věčná touha
Série: Krvavá romance
Díl:
Autorka: Alice Moon
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2012
Anotace: 
 Sára nyní zná Dustinovo temné tajemství. Je nesmrtelný a touha po lidské krvi ho postupně mění v monstrum. Zachránit ho může pouze pravá láska. Po smrti spolužačky Anny však Dustin zmizí a Sára, přesvědčená o tom, že jen ona ho může zachránit, se vydává do lesa za ním. Zde se ale skrývá krásná Emilia, kterou Dustin zradil a ona přísahala pomstu. Jaké nebezpečí Sáře hrozí? Převáží v Dustinovi jeho stále ubývající dobrá stránka, aby Sáru zachránil?



Moje hodnocení obálky: 2/5
Moje hodnocení: 2,5/5

Můj názor:
Tumblr_mffzankgvv1rg5kmao1_400_large
Kniha začíná tam kde končí předchozí díl. Dustin utíká před Sárou, protože ona už zná jeho temné tajemství.  Ona ho miluje i přes to, že ví co je zač a že je obviněn z vražd. Chce ho zachránit, ale neví co na ni čeká. Nebude to zrovna procházka růžovím sadem a bude muset vyřešit spoustu drobností, aby to dokázala. Je to těžký úkol. Je na ní jakou stranu si zvolí a jestli zachrání Dustina. Jenže jestli se rozhodne pro něj...... bude to čím dál tím těžší.

První díl u mě měl úspěch a líbil se mi. Nebylo to něco nového z čeho bych skákala nadšením, ale líbilo se mi to. Druhý díl byl už podle mě horší. Všechno se hrozně táhlo a vše co Sára řekla se nakonec obrátilo pro ti ní. Dustin se choval jako opravdový hrdina. Tedy když nepočítám jeho druhou temnou a zlou stránku, na kterou není zrovna moč pyšný.

Tumblr_magf1uxw4u1ryu0pzo1_500_large
 Párkrát jsem měla pocit, že nevím o co v knize jde. Prostě jsem se v tom zmatku ztratila. Bylo to zamotané a já nevěděla o co go. Po prvním díle jsem se na knihu ohromě těšila a doufala, že bude ještě lepší. Bohužel ne. Určitě si budu chtít sérii dočíst, ale nezařadím ji mezi moje oblíbené série. 

Dustinovi vzpomínky z minulosti se mu vrací. Je pohlcen minulostí, ve které uvízl. Snaží se jít od minulosti dál, ale to se mu nedaří. Chce vyřešit to, co se stalo jenže nemá tolik odvahy.  Ať jde kamkoliv minulost jde s ním a nehodlá ho nechat  jen tak. A ten konec?! Waů snad nejlepší část celé knížky, který za to opravdu stál. 

2181653362_fdaff92fc2_largeObálka není špatná, ale mě se tam nelíbí ten obličej dívky. Líbí se mi, že je do tmavě zelené a ty černé růže na obálce vypadají elegantně.  Jenomže ten obličej?! Ne to fakt není moc vyvedené. Další plus obálce je za to, že je sladěná s předchozím dílem a pěkně k  sobě pasují. Obálce dávám 2 hvězdičky a jsem opravdu zvědavá na obálku třetího dílu... 

Na hodnocení knih jsem nikdy nebyla tolik přísná a vždycky jsem hledala to nejlepší. Někdy mě kniha fakt zklamala a já nenašla nic dobrého. V tomhle případě jsem pár plusů našla, ale nebylo jich tam tolik jako mínusů. Knize dávám jenom 2,5 hvězdičky. Nebylo to něco o čem bych tvrdila, že se mi to líbilo.. 



Děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí RC.
Knihu si můžete zakoupit zde.


2 komentáře:

  1. první díl se mi moc nelíbil, neustále se to táhlo, Dustin byl strašně tajemný a Sára úplně vypatlaná... :D no, možná si druhý díl přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Noo.. Jak to tak vypadá, tak si druhý díl zatím nepřečtu.. Jednička se nesmírně táhla a přišla mi taková o ničem. A ty recenze, co čtu o dvojce nic moc :D

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.