neděle 16. dubna 2017

Cover of the Week #78

Happily ​Ever After (Cinder & Ella, #2)
"The end of one story is often the beginning of another. Hollywood heartthrob Brian Oliver and his Cinderella princess Ellamara Rodriguez have finally found love outside the digital world. But leaving their anonymity behind creates a whole new set of obstacles for the nation’s new favorite sweethearts. With the stress of Brian’s fame and the pressures of a new relationship weighing down on them, the It Couple quickly begins to wonder if they can hold on to their newfound joy, or if maybe happily ever after is only a fairy tale."

Četli jste již první díl Cinder & Ella od úžasné Kelly Oram? Protože jestli ne, je správná chvíle to napravit! První díl jsem četla již několikrát - a poprvé jsem dokonce brečela. Od Kelly mám velmi ráda V is for Virgin, ale právě až s Cinder mi potvrdila, že si opravdu zaslouží být na seznamu mých oblíbených autorů. 

Jinak co se obálky týče - je naprosto nádherná ♥. Zatím jsem si knihu pořídila pouze jako ebook na Amazonu a chystám se na ni, ale až se objeví na Book depository, tak rozhodně poputuje do mé knihovničky! 


2 komentáře:

  1. Skvělý tip :) První díl jsem nečetla, ale docela ráda bych se do něj pustila :) A ta obálka je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od autorky som zatiaľ čítala len V is for Virgin, ale myslím, Cinder & Ella ma bude baviť viac. Určite sa k tomu budem snažiť dostať čo najskôr a to aj kvoli tejto obálke, ktorá je veľmi podarená. :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.