neděle 1. května 2016

4. blogové narozeniny | Shame on me!

 

Nejdříve bych se ráda vyjádřila k názvu tohoto článku: Shame on me! Dnes ráno jsem se nic netušíc probudila ve své posteli a skoro zapomněla na to, že dnes slavím 4. blogové narozeniny. Je to neuvěřitelné, jak rychle ten čas uběhl a kolik jsem toho již stihla udělat. Mrzí mě jediné, poslední dobou na blog a celkově i na čtení peču. Nemám čas, chuť a když už konečně nějakou knížku přelouskám, k recenzi se nedostanu. 

Všem děkuji za přízeň a doufám, že vám nadále i vydrží. Až se konečně zase rozjedu, přijde vlna recenzí a nemohla bych si odpustit ani narozeninovou soutěž, protože k tomu prostě patří. Nejsem člověk, který se příliš zaobírá statistikami, ale číslo 374 mi dokáže vykouzlit úsměv ve tváři. Tolik pravidelných čtenářů jsem stihla "posbírat" a doufejme, že se do budoucna řady mých čtenářů třeba i rozšíří. 

Občas se zastavím nad tím, pod jakými slovy narážejí náhodní lidé na můj blog. Často je to pod "blog recenze knih", což mě těší. Avšak najdou se i výjimky, které asi na blogu nenaleznou to, co hledají. Například pod slovem "zrcadla" nebo "dětské oblečení". 

Čtyři roky jsou skoro 1/4 mého života  a popravdě si už moc nepamatuji dobu, kdy jsem nečetla a v knihách jsem viděla spíše nepřítele. Ráda se vracím do dob, ve kterých jsem se snažila se zápalem založit knižní blog na blog.cz a asi rok si své hnízdečko opečovávala. Moje recenze byly katastrofální a povídka, kterou jsem psala, neměla hlavu ani patu. Jsem moc vděčná za své rozhodnutí přesunout se na blogger.com - jsem tu více než spokojená a v blízké době neplánuji nic měnit. 

Na závěr bych vám ještě jednou poděkovala. Bez podpory a odezvy bych blogování rychle vzdala (třeba bych skončila závislá na videohrách). Dnešek je pro mě významným dnem a stydím se za sebe, že jsem na něj skoro zapomněla! 

btw narozeninovou soutěž můžete očekávat ke konci měsíce

4 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.