pondělí 24. listopadu 2014

Knižní svatební TAG

Tento projekt má na svědomí blog Knihy v srdcích. 

V poslední době jsem si oblíbila tagy, protože mě baví odpovídat na různé otázky a sama jsem se divila, kolik jich po internetu koluje. Knižní svatební TAG mě zaujal svojí originalitou a jedinečností, takových by chtělo víc :) 

Něco nového...
V šedých tónech je naprosto geniální a srdce lámající kniha. Kdo jste četl, rozhodně se mnou souhlasíte. Když se zpětně zamyslím nad tím, co mi kniha nabídla.... je to sice jen smyšlený příběh, ale něco takového se opravdu dělo. Jen ne všichni měli šťastný konec.

Něco starého...
Nejstarší knížkou v mé knihovně je G.K.Žukov Vzpomínky a úvahy. Tuhle knížku jsem dostala od taťky, který jí měl dlouho v knihovničce a řekl, že bych si ji měla přečíst. Nejdál jsem se dostala na padesátou stránku. Knížka je fakt bichle má 706 stránek a je ve slovenštině. Třeba se jednou odhodlám a fakt ji celou přečtu :) 

Něco modrého... 
V knihovničce mám poměrně dost modrých knížek, a i když modrá není mojí oblíbenou barvou, tak mi nevadí. Třetí díl Hunger Games Síla vzdoru je dobrá knížka, jako celá série, ale už je to v jiném duchu než první díl..... na film, který je teď v kinech jsem zvědavá :)

Něco půjčeného...
Popravdě tohle není můj šálek káva a takovéhle knížky si nepůjčuji - normálně - ale nějak mě nalákal obsah knížky, tak jsem se do ní pustila. V zajetí slov od Karla Čapka je podivná knížka a chvilkami se divím, že mě baví :D 


4 komentáře:

  1. Skvelý príspevok! Tag sa mi veľmi páči-je skvelý a kratučký. Hunger Games nemohlo chýbať :)))
    www.universeofwonderfulbooks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. V šedých tónech bych si chtěla přečíst. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Máš úplnou pravdu, tag je originální a jedinečný, nikde jsem takový neviděla a je to dost dobrý nápad :D V šedých tónech si už dlouho chci přečíst, ale pořád ne a ne se k tomu dostat... Přijde mi, že by to mohlo být zase něco jiného, než obvykle čtu :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.