středa 15. října 2014

Recenze: The Game - Hrej tajně (2#)

Hrej hráčem Hrej tajně • 

Proč jsem si chtěla knihu přečíst?
Jsem ráda, že díly v této sérii na sebe volně navazují. Megan jsem měla ráda, ale její příběh, který by se dal popsat "zakázané ovoce a temná minulost" mě moc nelákal. Bála jsem se, že autorka zůstane u klišé a neviděla jsem v Hrej tajně nic nového. Chybami se člověk učí. 

Zakázané ovoce chutná nejlépe... 
Aston a Megan spolu na veřejnosti moc dobře nevycházejí, ale ne všechno je taková, jak se na první pohled zdá být. Braden zná Megan od malička a má ji jako svojí sestru, což zahrnuje i bratrský komplex - nebudeš chodit s nikým, koho ti neschválím a Astona by ji neschvaloval ani kdyby to byla poslední věc, co pro Megan mohl udělat. Srdci neporučíš a jak se říká zakázané ovoce chutná nejlépe. 

Aston..
Jendna holka za druhou. Jména? K čemu, když už jí nikdy neuvidím. Aston není andílek a všichni si o něm myslí, že je sukničkář. To je z části pravda. Jeho dětství nebyla procházka růžovím sadem  a dodnes ho pronásledují démoni, co snaží jeho život zhoršit. Postaví se jim Aston čelem, aby mohl s Magen být a neztratit ji? 

Megan..
Neměla ani zdání o Astonovi minulosti. Jednou se s ním vyspala. A pak už to nešlo zastavit. Zamilovala se do něj, jenže musela jejich vztah tajit - kvůli Bradenovi. Jak dlouho jim to spolu vydrží, než to všechno praskne? A co potom? 

Emma Hart..
Během dne se obléká do pláště a říká si Super Máma, protože musí zápasit s dvouletým potomkem a dalším, který se chystá na svět. V noci však plášť superhrdinky odloží, naplní si sklenici džusu a píše knihy. Ráda píše o kouzelných věcech, polibcích a všem, co se hodí do jejích příběhů. Musí v nich povinně vystupovat sarkastické a vtipné postavy a stejně tak i sexy chlapi. Zrovna teď Emma pracuje na takovém množství knih, že se to snad ani nedá spočítat. Hrozně ráda je něčím zaměstnaná - teda pokud nejde o umývání nádobí. Ale zrovna během této neoblíbené činnosti přicházejí k životu její nejlepší nápady...
The Game... 
The Game je série od mladé autorky, která má velký úspěch a krom čtvrtého dílu mají její tři knížky na Goodreads přes 4 hvězdičky - to už je opravdu slušný úspěch. 

Obálka...
Tomuhle stylu obálek jsem přišla na chuť. Líbí se mi jejich grafické zpracování a hlavně u sebe v knihovničce vypadají super. (Už se těším, jak se tam bude vyjímat třetí díl :3 )
Playing for Keeps (The Game, #2) Hrej tajně (The Game, #2)Playing for Keeps (The Game, #2)
Playing for Keeps (The Game, #2) Le secret (The Game, #2) Love Games - Das Spiel geht weiter (The Game, #2)

Moje hodnocení... 
Další kniha z žánru NA, která nijak nevyčnívá mezi ostatními. Pro mě byla něčím zvláštní a jedinečná, takže jsem se rozhodla dát ji i vyšší hodnocení, než prvnímu dílu. U tohohle žánru je pro mě podstatný děj a postavy. Když mě obojí učaruje, jsem schopna dát i neoriginální knížce 5 hvězdiček. Hrej tajně se skvěle četlo a přiznám se, že si knížku chci znovu v budoucnu přečíst. 
Zdroje:

3 komentáře:

  1. Akorát dnes mi knižka prišla, neuveriteľne sa na ňu teším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto knihu bych si chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná recenze :).Tuhle sérii mám ráda a už se nemůžu dočkat až si přečtu třetí díl :)).

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.