čtvrtek 23. října 2014

Recenze: Elemental - Storm (#1)

Storm • 

Proč jsem si knihu chtěla přečíst?
To be honest - tuhle knížku vidím všude, a proto není divu, že jsem si jí chtěla přečíst. Lákal mě námět, obálka, a dokonce i recenze, které jsem na Storm četla. Všechno vypadalo úžasně, tak jsem se do knihu bez otálení pustila. 

Náhoda... 
Becca nemá štěstí na kluky, vždycky přitahovala ty, o které zájem neměla. Jednou na parkovišti se jí povedlo zachránit kluka jménem Chris Merrick. Jeho tajemství je velké a ani Becca si to nedokáže představit. Chris umí ovládat jeden z elemntů, přesněji řečeno, dokáže ovládat vodu. Záhy zjistí, že i jeho bratři jsou vyjímeční a mají velmi podobný dar jako on. 

“Look. Chris.” She dropped onto the bench again and gripped the edge of the table. “I’m not going to sleep with you,” she whispered fiercely, feeling her cheeks flush. “I’m not going to mess around with you under the bleachers. I don’t give hand jobs in the men’s room, or—“

“Wow. You like to get all this out of the way up front, huh?” 


Hot guys... 
Five hot guys. Awww, to jako vážně? Nejenže jsem si je všechny oblíbila, ale ty vtipné dialogy, které byly skoro všude, mě dostávaly do kolen. Chris z nich byl asi největší sympaťák, ale těším se až se dostanu pod kůži i ostatním jeho bratrům - tahle jízda zdaleka ještě nekončí. 

Rvačka za rvačkou... 
Už v první kapitole byla rvačka a popravdě řečeno, nebyla zdaleka jedinou. Líbila se mi akce a napětí, které v knize panovala. Pořád se něco dělo a já jsem nemohla odložit knihu (přesněji řečeno tablet), bez toho, aniž bych věděla, jak to skončí. 

“Mom!" Becca stared at her. "You think—you think I'm dating Michael?"

Her mom stared back at her, obviously thrown. "You're not?"
This would be hilarious if her mom didn't look so serious.
"Oh my god," cried Becca. "Are you kidding? Michael is the last person I would ever—oh my god. I wouldn't go out with him if someone paid me. Ugh, that's just—"
"You know I can hear you, right?" called Michael.” 


Milostný trojúhelník... 
Becca, Chris a Hunter. Ani jedna z postav mi nevadila a překvapilo mě, že mi milostný trojúhelník nelezl krkem. Normálně je nemám ráda vždycky už chci, aby se rozpadl. Becca je opravdu dobrá knižní hrdinka, která na mě udělala dojem, Chris je hot guy a sympaťák a v neposlední řadě Hunter - strašnej cukrouš. 

Obálka... 
Nejvíc se mi líbí modrá obálka, na které je Chris s bratry. Neříkám, že ty zbylé dvě nemají něco do sebe, ale ke knize se prostě nejvíc hodí ta první. 
Storm (Elemental, #1) Storm (Elementals, #1) Storm (Elemental, #1)

Brigid Kemmer... 
Briggid Kemmer si musí najít čas na psaní mezi péčí o rodinu a povinnostmi, které musí denně dodržovat. Ale někdy prostě všechno hodí za hlavu a píše. Její série Elemental je osiřelých bratrech, kteří ovládají vodu, zemi, vzduch a oheň. Musí se ubránit před těmi, kteří je chtějí mrtvé. 

Můj názor... 
Série Storm mě velmi mile překvapila a já se nemůžu dočkat dalších dílů, které mi prozradí další špinavá tajemství o rodině Merricků. Akce, napětí, spád. Knihu bych doporučila především lidem, co mají rádi zamilované knihy s pořádnou dávnou akce a nevadí jim milostné trojúhelníky. Za mě plný počet hvězdiček! 

!FANMADE!


2 komentáře:

  1. Pěkná recenze :) To vypadá na opravdu zajímavou a dobrou knížku, asi si ji taky zkusím přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto knihu bych si chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.