středa 1. května 2013

PRVNÍ NAROZENINY!


Moje první blogové narozeniny. Ani neumím popsat, jak jsem ráda, že jsem tu s Vámi ten úžasný rok vydržela. Blog prošel mnoha úpravami a je v něm kus mě. Dřela jsem se s ním jeden rok a ještě pořád mě to baví. Blogů jsem měla více, ale žádný mi nevydržel tak dlouho. Většinou jsem toho po dvou měsících nechala.

Proč jsem začala blogovat o knížkách a jak jsem se dostala na blogger.com? Teď vám povím takový kratší příběh, jak jsem se k tomu vlastně dostala. Když jsem byla menší, hodně jsem četla detektivky určené mému věkovému rozmezí. Já jsem četla už od malička, ale byla to tak průměrně jedná knížka za týden a někdy i jedna za měsíc. Někdy předminulý rok mi kamarádka půjčila prvních 5 dílů Školy noci. Já jsem všechny do týdne přečetla a chtěla víc. Byla jsem zvyklá blogovat o věcech, které mě baví a proto jsem si založila knižní blog na blog.cz. Ano, i já tam byla. Nemyslela jsem si, že mě to bude bavit tak dlouho, ale zůstala jsem tam asi čtyři měsíce. Recenze obsahovaly tři věty a bylo to o ničem. Potom jsem se rozhodla-ani nevím proč- přestěhovat se na jinou doménu, a tak jsem narazila blogger.com-jupí jupí jéééj! A tak jsem si v dubnu 2012 založila blog. Nejdřív jsem se s ním učila, pozorovala ostatní blogy a potom 1.5.2012 jsem publikovala první článek.

Jak to na blogu vypadá teď?
Počet komentářů: 1 001
Příspěvky: 571
Pravidelní čtenáři: 171
Historie zobrazení stránky za celou dobu: 36 635


A co soutěž? Nebojte se, ta také bude! Ale jelikož teď probíhá Májový knižní hop, soutěž přesunu až na začátek června. O tom, jak Vás všechny miluji a děkuji za úžasný rok, bych mohla psát pořád, takže tohle bude asi všechno. Doufám, že tu ještě nějakou chvíli vydržím ☺





17 komentářů:

  1. Tak to gratuluju:) Rok už je celkem dlouhá doba, jenom ti dobří blogeři tak dlouho na blogu vydrží, a ty mezi ně rozhodně patříš:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně moc moc gratulují ;)) doufám, že nám ještě dlouho vydržíš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Táni, moc ti gratuluju! :)
    Doufám, že bude blog pořád tak dobře šlapat a blogování tě bude pořád bavit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzzi! :) Snad mi to ještě dlouho vydrží.. ale kdo ví :D

      Vymazat
  4. Strašně moc ti gratuluji :).. Jen tak dál! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluji. :)) Doufám, že ti nadšení z knih a blogování vydrží ještě nějaký ten rok a budeš pokračovat dál! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji a přeji mnoho úspěchů do budoucnosti! Blog vedeš skvěle, jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k narozeninám blogu :) Ať se stále daří ;)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.