neděle 10. června 2012

Posuď knihu podle obalu ( 7 )


Název : Incarnate
Autorka : Jodi Meadows
Anotace : 
Nová duše 
Anna je nová. Po tisíce let se miliony duší převtělují  znovu a znovu, drží  si své vzpomínky a zkušenosti z minulých životů. Když se narodila Anna, další duše zmizela, a nikdo neví proč. 
Žádná duše
Anna i její  vlastní matka si myslí, že je to nosoul, znamení  horších věcí, které přijdou, a budou ji držet pryč od společnosti. Uniknout její ústraní a dozvědět se, zda  budu reinkarnovaný, Ana cestuje do města  srdce, ale jeho občané mají strach z toho, co její přítomnost znamená. Když draci a sylph útoku na město, je Ana na vině? 
Srdce
 Sam věří, Anna je nová duše je  dobrá a stojí za to. Když se za ní postaví , jejich vztah kvete. Ale může milovat někoho, kdo může žít jen jednou, a Anna nepřátelé-člověk a zvíře podobné, ať jsou spolu? Anna musí odhalit chybu, že dala svému  životu  někoho jiného, ale její snaha ohrozit mír srdce a zničit slib reinkarnace pro všechny? Jodi Meadows odborně plete duše hluboký milostný vztah, fantasy, a nebezpečí do mimořádného příběhu nového života.


Můj názor: 
Na knihu jsem narazila včera a musím říct , že mě upoutala obálkou. Ta obálka je prostě...... DOKONALÁ! Nemám slov , protože obálka je barevně slaďená a všechno k sobě tak pěkně sedí. Mít takovou krásku v knihovničce tak se na ní koukám pořád. Anotace je zajímavá a na  goodreads jsou také dobré názory. Knihy si přidávám do to-read , protože mě vážně uchvátila ta obálka i anotace. Některé názory jsou horší , ale já se nenechám ovlivnit názory někoho jiného :)

Mé hodnocení obálky : 5/5


1 komentář:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.