pátek 1. června 2012

Monthly summary - Květen 2012

Tak a tohle je moje druhá měsíční  chvástačka ;) Jako první bych chtěla poděkovat všem , co alespoň jednou navštívili můj blog ;) Za měsíc a kousek byla moje návštěvnost 1255 :) Pro mě je to nesmísně velké a také první číslo za jeden měsíc !! Doufám , že se Vám můj blog líbí a že ho budete navštěvovat pravidelně ;)
Tak a už sem se vypovídala a teď ke knihám :P

Koupené knihy : 
Tak tohle jsou knihy , které jsem si koupila. Železný král na mě udělal opravdu dojem a velmi se mi líbil. Už se těším na další díl ;) Tweety s city je kniha psaná v twittrech a emailech. Ke knize jsem se prozatím nedostala , ale pokusím se abych se k ní dostala co nejdřív. Potom jak vidíte je to Dcera kostí a dýmů , knihu jsem si objednala , protože je od americké spisovatelky a příběh se odehrává v Praze. Na knihu jsem také velmi zvědavá.
 

Knihy která jsem dostala :


Tento měsíc jsem bohužel žádnou knihu nedostala :/

Vyhrané knihy :
Tuhle knihu jsem vyhrála na BookFan a opravdu děkuji ;)
Je to moje první vyhraná kniha a jsem opravdu šťastná :) 
Kniha vypadá docela  zajímavě a ještě k tomu je to česká detektivka !
Na knihu se opravdu těším ;)



Knihy které jsem dostala ke zrecenzování : 
Tak a tohle jsou moje první recenzní výtisky od Fragmentu za které opravdu moc děkuji.
Deník úúúplně obyčejného upíra mám už přečtený a recenze je už na blogu. Eragona právě čtu a jsem z něj úplně paf. Opravdu se mi velmi líbí a nemůžu se od něj odtrhnout. Potom je tu krvavá romance , na kterou mám v plánu vrhnout se hnedka po Eragonovi ;)



Shrnutí : 


Za měsíc květen jsem dostala 7 knih a myslím si , že je to pěkné číslo ;) Za všech knihy jsem moc ráda a těším se až je budu mít všechny přečtené. A co jste dostali vy ?? :)






3 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.