sobota 9. června 2012

Krvavá romance - Polibek nesmrtelnosti

Název : Polibek nesmrtelnosti
Série : Krvavá romance
Díl:
Autorka : Alice Moon 
Nakladatelství : Fragment
Počet stran : 247
Rok vydání : 2012
Česká anotace :  Jako by nestačilo, že je Sára osamělá a nemá mnoho přátel, neustále ji navíc pronásledují hororové sny. Když na začátku školního roku nastoupí do Sářiny třídy nový kluk Dustin, její život se převrátí naruby. K tajemnému spolužákovi ji něco nevysvětlitelně přitahuje. Zdá se jí, že je spojuje jakési neznámé, velmi silné pouto. Sářina jediná kamarádka May se jí však snaží Dustina rozmluvit. Co před Sárou skrývá? Kdo je záhadný Dustin a jaké je jeho tajemství?

Moje hodnocení obálky : 3/5
Moje hodnocení : 3,5 / 5 


Můj názor : 

Kniha ve mne zanechala spoustu různých pocitů. Ani teď pořádně nevím jestli se mi líbila nebo ne. Musím uznat, že je to dobrý námět na knihu. Jenom mi z toho lítá hlava kolem. Nevím komu mám věřit jestli May nebo Dustinovi. No do konce knihy jsem věřila Dustinovi, ale ten konec u mne zanechal tak trochu zmatek. Teď nevím jestli je Dustin ten za koho ho Sára považuje nebo ne. 

Sáře umřel otec a v městě kdy bydlela bylo spácháno pár vražd. Proto Sáry mamka neváhala a přestěhovali se do jiného města. No je to malinko zapadákov proti tomu kdy bydlela. První den školy byl pro ni hrozný. Stála na hoře na pódiu když jí ředitelka představovala a jaksi znervózněla (kdo ne kdyby na něj koukala celá škola). A tehdy se seznámila s May. Mayny rodiče jezdí po světě a jí už nebaví střídat školu za školou a proto se usadila tady. Tento rok už je tu Sára dva roky a na školu i prostředí si zvykla. Když představuje ředitelka nové studenty Sára je ráda, že už tam nestojí. Zahlédne tam kluka. Dustina. Vymění si vzájemné pohledy a Sára je z toho celá "divná" ale Dustin také. Dustin není obyčejný kluk. 


Sára mi chvilkami lezla na nervy, ale z celé knihy jí mám jako postavu nejraději . Někdy mi pila krev a někdy jsem s ní opravdu soucítila. Potom je tu May. U té jsem si nebyla nikdy jistá. Ani teď pořádně nevím jestli jí věřím nebo ne. Je prostě taková tajemná a samotářská a divná. Dustina jsem si zamilovala a věřila jsem mu a doufala, že bude hodnej. Ten konec mě vážně hodně vyvedl z míry, protože už nevím ani pořádně co si mám myslet.

 Další osoba kterou jsem moc nemusela je Anna. Ona chtěla Dustina a to jsem jí zazlívala, protože Sára je Dustinovo. Carolina byla v pohodě. Je to dobrá kamarádky Sáry a nic jí nezatajovala a to se mi na ní líbilo.A jako poslední je tu Sáry nápadník Jonathan. Měla jsem ho i ráda , ale víc by mu to slušelo z někým jiným než ze Sárou. Protože Sára je Dustinovo!!

Obálka je taková zajímavá. Nemůžu říct , že je to vážně nádherná obálka , ale nemůžu říct , že je to jedna z nejošklivějších obálek. Svým způsebem se mi líbí a nějak takhle si představuji Sáru.


Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Fragment
Knihu můžete zakoupit zde.

2 komentáře:

  1. Pokud jsi četla moji recenzi, víš, že se mi knížka nelíbila, ty ji hodnotíš docela pozitivně, taky jsi mi myslím psala, že se ti knížka líbila. Já osobně jsem autorce nevěřila ani slovo, děj byl pro mě okoukaný a nezajímavý, ale každý máme svůj názor no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D Někomu se líbila někomu ne :D pro mě to byl průměr :)

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.