pondělí 23. září 2013

Vyhodnocení narozeninové soutěže!

beautiful | Tumblr

Moc se omlouvám, že tuhle soutěž vyhlašuji tak opožděně! Úplně jsem na ní zapomněla.. až když jsem si projížděla soutěže, zjistila jsem, že ještě není vyhodnocena. Otázka, na kterou jste mi měli napsat odpověď do komentářů zněla "Věříte na posmrtný život?"

Většina z vás na to věří, někteří věří v reinkarnaci a někteří z vás nad tím nepřemýšleli a chtěli by, aby něco takového existovalo. Já věřím v reinkarnaci... myslím si, že už jsem nějaké životy před tímhle prožila. Jak si můžu být tak jistá? Na to odpověď neznám, ale když se nad tím zamyslím... prostě si myslím, že už jsem někdy žila. Jen v jiném těle, prostředí, zemi a roce. 

A kdo se stává vítězem a vyhrává? 
BEILY
• Bylo by fajn, kdyby existoval posmrtný život. Minulý rok jsem měla úraz a v jednu chvíli jsem byla téměř na práhu smrti. V mysli mi bloudily všelijaké bláznivé myšlenky, jako bych snila, bylo to ale takové více zmatené, běhala jsem po nějaké louce, slyšela hlasy :D Teď už mi to připadá docela úsměvné, ale jestli je to takové před smrtí, tak co je po ní? Podle mě asi nikde v nebi nebudou běhat bubliny našich duší a v klidu si povídat a drbat ostatní nebeské přátele, to ne :D Ale myslím, že potom může třeba existovat takový ten život snílků, kdy se může stát cokoliv, děláme věci, které nás dělají šťastnými, ale je to přitom jenom v naši hlavě. Jenže zase mi moc nesedí to, že po smrti už mozek vlastně nefunguje..Toť úvaha na hodiny a hodiny, opravdu nevím jak to je, ale pokud bych měla žít posmrtný život, tak raději zase jako mladá holka a ne jako stařenka co sotva udělá pár kroků, to by mě asi ten posmrtný život moc nebavil. A už o tom raději nebudu mluvit, protože mě to trochu děsí :D

2 komentáře:

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.