neděle 15. září 2013

I'm obsessed with...8#

Meme z dílny Emily.L

Stiles Stilinski 
Tumblr
Kdo sleduje Teen wolf, ví o čem mluvím. Stiles je moje nejoblíbenější postava, protože on vždycky všechno svými hláškami totálně zabijí. Stiles svým jménem Dylan O'Brien se narodil roku 1991. Je vysoký 178 cm a má hnědé oči.

Scott and Stiles
UntitledStiles

Teen wolf sleduji už od jeho začátku a teď momentálně čekám na další sérii (asi při tom čekání umřu! :x). Stiles se v té poslední hodně změnil, protože to bylo hodně i o citech. Ale je fakt, že těch vtipných scének je nespočet- takže, kdo nezná, vřele doporučuji!

all cast<3


5 komentářů:

  1. Yeees! Miluju Teen Wolf a Stilese!

    OdpovědětVymazat
  2. AAA, Stiles :3 Milujem ho, on je skvelý, božský, dokonalý, najlepší charakter spolu s Derekom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si můj člověk! S Derekem je nejlepší :3 Ale kamarádka mi říká, že jsem moc úchylná! :D

      Vymazat
  3. Awww.... :* Dylen je můj budoucí manžel :D pššš.. ještě o tom ale neví !!! Soucítím s tebou taky to čekání nemůžu vydržet :'( ( Jo a chci se zeptat ...jsem jediná tak šílená že jsem probrečela celou noc když Alison umřela ???Jenom se ptám protože mi kamarátky říkají že jsem zralá cvokaře.. :'DD )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Nejsi jediná, kdo brečel nad její smrtí... sice jsem neprobrečela celou noc, ale hodně mě to vzalo. Přeci jenom to byla moje oblíbená postava a nechápu, proč zrovna ona musela zemřit :D Zralá na cvokaře? To my říkají také, ale nijak zvlášť si to k srdci neberu :DD

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.