pátek 3. května 2013

I'm obsessed with.... 5#

Meme z dílny Emily.L

VOLEJBAL 

Jeden z mých oblíbených sportů je volejbal, který mě hodně baví. Začala jsem na něj chodit ve čtvrté třídě a od té doby máme trénink každý pátek od tří do pěti. Teď už to není až tak trénink, protože tam chodíme hlavně proto, aby jsme si zahráli. 
Fotka z minulého roku, když jsme byli na zápase v Pb. Bohužel jsme nepostoupili, ale aspoň jsme si zahráli. Žluté dresy jsme si pořizovali snad před dvěma roky. 

A tohle je fotka z tohohle roku. Dresy s máme školní a tentokrát jsme vyhráli a postoupili do semifinále o první, druhé nebo třetí místo. Byla to fuška, ale vybojovali jsme to na druhé místo v okresním kole! Příští rok už se nejspíš nikam nepojede, protože krom mě všechny holky odejdou na střední a já tam zůstanu sama :D 

5 komentářů:

  1. Ja som milovala volejbal aj keď som v tom nebola až taká dobrá. Všeobecne loptové hry okrem futbalu mám rada 8) Ale v lete si rada ešte s niekým zahrám 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také míčové hry kromě fotbalu ráda :D Fotbal mi nikdy nešel a nikdy mě nebavil :D

      Vymazat
  2. Mám moc ráda míčové hry :)) vždycky jsem je milovala.. ale v poslední době se jich docela bojím, protože jsem už dvakrát dostala mega ránu do hlavy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednou dostala basketbalovým míčem perdu do nosu :D Vím jaké to je :D

      Vymazat
  3. Volejbal je super! Taky jsem ho hrála, tedy pořád hraju, ale už nejsem v týmu a nechodím na zápasy. :D Je to můj nej sprot. :)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.