sobota 29. prosince 2012

Monthly summary - prosinec 2012


Tenhle měsíc byl o něco bohatější něž ty předchozí, protože byli Vánoce. Za celý měsíc jsem nasbírala 12 knih a to je podle mě pěkné číslo. Za tento měsíc se na blogu moc věcí neudálo a skoro žádné novinky. Jen jsem na Štědrý den udělala malinkou soutěž, která je už ukončená a je vyhlášena vítězka. 
Ach, dobře tento měsíc jsem se čtením trochu polevila a přečetla pouze šest knížek. V lednu se to vynasnažím zlepšit. 


Knihy, které jsem za tento měsíc přečetla:
• Mrazivé léto
• Tajné deníky slečny Mirandy Cheeeverové 
• Upíří deníky - Probuzení 
• Dračí oči 
• Deník Sukuby - Páni mají radši Sukuby 
• Zavržený - Finále  
• Krvavá romance - Věčná touha 


Tenhle měsíc jsem si koupila knihy jenom dvě a jsem z nich nadšená! Finále se mi naprosto líbilo a jsem ráda, že to tak skončilo. Jo jasný, ale už je konec .. *Fňuk* já nechci konec Patche! 
Jako druhou knížku tu mám komiks Spider-man - návrat. Zatím jsem si ho jenom prolistovávala, ale ty barevné kresby♥ 

Knížky, které jsem vyměnila.  Zatím jsem četla pouze první díl, ale moc se mi líbil a až bude čas vrhnu se na druhý díl :)


Za tento měsíc mám pouze jeden recenzní výtisk, za který jsem opravdu ráda. Knihu zatím čtu a jsem už skoro v půlce. Je to opravdu velmi povedená kniha! Už se těším až se podívám i na film. 


Knížky, které jsem dostala k Vánocům. Síla pětice je od mě sestřenice a kniha vypadá dobře. Jo až na to, že je to čtvrtý díl , ale tak pokusím se někde sehna první. A Vykoupení jsem dostala od jedné milé dívky, která se zapojila do mého projektu. Kniha je pěkně v poličce s ostatními díly, ale jen nevím kdy se do ní pustím..

A jako další "překvapení" na mě pod stromečkem čekalo těhlech úžasných pět knížek. Doma už mám všech šest dílů a jsem úplně nadšená jak to vypadá v mé knihovničce. Právě čtu Krevní pouto a jsem asi na nějaké dvacáté stránce :)


Tak a všechny knížky pohromadě. Ze všemi kniha mi jsem hrozně spokojená a jsem zvědavá, co za knihy si pořídím příští měsíc :) 






2 komentáře:

  1. wau kompletná série, to je krásne 8)
    Ten kto stojí v koute je super kniha 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je ♥ Nemůžu se vynadívat :)
      Já to teprve čtu, ale zatím se mi to líbí :)

      Vymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.