pátek 29. června 2012

Knižní prostřeno ( 1 )

Toto meme pořádá a vymyslela ho  VeEee . 


1.Předkrm
Tuhle knihu jsem si zvolila do předkrmu , protože se mi velmi líbila. Tahle kniha odstartovala moje knižní šílenství a proto jí mám tolik ráda. Myslím si , že je spoustu lepších knížek , ale tahle bude stejně mezi míma nejoblíbenějšíma . Knihu opravdu doporučuji , protože stojí za přečtení. Halvní hrdinka Zoey je dobrá já jsem si sice nejvíc oblíbila Stevie Rea a Rephaima. 



2 . Hlavní chod

Železný král , kniha která učarovala moje srdce a prostě ke mě přirostla. Celou jsem si jí užívala a četla jedním dechem . Někomu kniha o vílách nesedne , někomu přijde normální a někdo si ji zamiluje. Já sem rozhodně ten poslední případ. Zamilovala jsem si Ashe , ledového prince ze Zimního království.
"Dotkni se jí , a já ti zmrazím koule a strčím si je do sklenice. Rozumíš?" 
Jedna z mích nejoblíbenějších vět ;)


3. Dezert
A jako třešnička na konec je Magie útočí. První díl té úžasné série , která si mě omotala kolem prstu. Tuhle knihu si zamilujete hned po první kapitole a nebudete se od ní moct odtrhnout , protože je naprosto skvělá. Kniha stojí za přečtení a zaručuji , že se vám bude na 100% líbit. Mě na začátku uchvátila obálka , ale ten obsah a Curan ♥ Nemám slov......



Kolika body ohodnotíte toto menu (1-10)?


1 komentář:

  1. 8 bodů :)) Žádnou z knih jsem ještě nečetl, ale chystám se na Označenou a Železného krále, tak snad si je přečtu ještě během prázdnin, ale nějak to nespěchá :))

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.